Interessante podcasts

Interessante podcasts

Podcasts zijn hot. Begrijpelijk, want hoe heerlijk is het om wandelend in het bos kennis tot je te nemen in plaats van weer naar je scherm te turen. Dat doen we immers al te vaak en te lang achter elkaar. 

Hieronder enkele tips van de redactie:

Een absoluut genot om naar te luisteren zijn de  podcasts van Tara Brabazon, die onder andere specialist op het gebied van media literacy is. Een voorbeeld is  de podcast over plagiaat die ze in april van dit jaar gemaakt heeft. Wat een bravoure en fantastische vertelstem heeft ze toch! Een aantal van ons heeft haar op het ECIL-congres van 2016 al mogen meemaken.

Verder stuitten we onlangs op een hele lijst van podcasts op het gebied van leren op de website van House of Learning, de een interessanter voor ons informatiespecialisten dan de ander, maar goed, we kunnen mooi ‘picken en choosen’, dat is het voordeel van een lijst: Podcast list on learning » House Of Learning (een verzameling podcasts op het gebied van leren, doceren, e-learningmateriaal ontwerpen en nieuwe en coole trends in het onderwijs).

Heb je zelf mooie podcasttips? Of heb je zelf al een podcast gemaakt? Laat het ons weten middels een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *