Verdrietig bericht

Verdrietig bericht

Vorige week is geheel onverwachts onze zeer geliefde collega Simonette van Doren overleden. Haar warme persoonlijkheid maakte dat wij graag met haar samen werkten. We kunnen haar overlijden niet rijmen met de energie die ze uitstraalde. We wensen haar collega’s, haar partner, haar familie en vrienden heel veel sterkte.

Simonette was hoofd mediatheek van Hotelschool The Hague en actief SHB lid. De huidige SHB website is voor een groot deel door haar ontwikkeld en met de andere werkgroepleden van SHB online onderhouden. Ieder berichtje werd door haar snel beantwoord en zo nodig op onze website geplaatst.

We hebben voor de zomer met alle SHB leden een digitale game gespeeld waar Simonette de lead in had en met haar bekende enthousiasme had ze al plannen voor een volgende editie.

Simonette was de collega bij wie je even ging buurten, altijd een luisterend oor. Ook als je advies nodig had over het maken van keuzes in technische tools want ze was heel bedreven in het implementeren en oplossingsgericht toepassen van techniek. Ze was intensief betrokken bij SHB, haar missie en de leden. Ze had liefde voor het vak, voor haar collega’s en niet in de laatste plaats haar studenten.

Mochten jullie een berichtje willen achterlaten voor haar nabestaanden dan kan dat via het SHB secretariaat  shb.secretariaat@gmail.com Wij zullen zorgen dat dit bij haar partner komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *