Vacature HvA: Informatiespecialist voor de Faculteit Business en Economie (0,8 fte)

Vacature HvA: Informatiespecialist voor de Faculteit Business en Economie (0,8 fte)

De Bibliotheek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zoekt een Informatiespecialist voor de Faculteit Business en Economie.

Ben jij een nieuwsgierige en efficiënte gids in het informatielandschap die graag fungeert als vraagbaak en adviseur? Doortastend, enthousiast en klantgericht? Schep jij plezier in het geven van trainingen en stap je zonder schroom op mensen af? Weet jij de expertise en toegevoegde waarde van de bibliotheek proactief over het voetlicht te brengen en ben je daarnaast een expert in het verzamelen en toegankelijk maken van informatie en data?

De HvA biedt een dienstverband van 32 uur per week voor de periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde formatieruime volgt een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in het Hay-profiel informatiespecialist 4. Het bruto maandsalaris bij een voltijdsaanstelling bedraagt,23 afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring minimaal €2.756,90 en  maximaal €3.691,27 bruto per maand (functionele schaal 8).

De Hogeschool van Amsterdam heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *