Vacature HU: Medewerker HUB-Lab

Vacature HU: Medewerker HUB-Lab

De HU Bibliotheek (HUB) is dé centrale plek om kennis op te doen en te delen. Als Medewerker HUB-Lab werk je samen met een team van collega’s aan de ontwikkeling en innovatie van de dienstverlening van het HUB-Lab. Je werkt in het HUB-Lab en helpt mee met het geven van workshops en (les)programma’s. Je wordt enthousiast van het experimenteren met nieuwe apparatuur zoals robots en apps uitzoeken hoe deze ingezet kunnen worden in het onderwijs en/of bij onderzoek.

Behalve een uitdagende rol als Medewerker HUB-Lab, is de HU een werkgever met prachtige ambities en goede voorwaarden.

  • Een arbeidsovereenkomst van een jaar (D4) met een omvang tussen de 0,6 en 0,7 fte. We horen graag wat voor jou past en welke wensen jij hierin hebt. Voorkeur voor de werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en/of vrijdag.
  • Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal €2.411,30 en maximaal €3.264,65 op basis van 1,0 fte (schaal 7). Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van €300,00 bruto per jaar naar rato dienstverband;
  • Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;

Ben je enthousiast, maar ook nog wel nieuwsgierig naar de rol van Medewerker HUB-LabNeem dan zeker contact op Bianca Pannekoek (Teamleider HU Bibliotheek) via 06 81245195. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kan je terecht bij Eva van Haaren (Corporate Recruiter) via eva.vanhaaren@hu.nl. 

Wil je direct solliciteren? Dat kan uitsluitend online via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina tot en met 6 juni . We ontvangen graag jouw cv en een korte motivatie.

Lees meer »