Vacature Avans: Senior Beleidsadviseur Kennismanagement (0,8 – 1,0 fte)

Vacature Avans: Senior Beleidsadviseur Kennismanagement (0,8 – 1,0 fte)

Avans Hogeschool heeft een vacture voor een Senior Beleidsadviseur Kennismanagement. Jij wordt dé kartrekker op beleidsthema’s als open access, open leermaterialen en onderwijs en onderzoekspublicaties. 

Als senior beleidsadviseur van team Kennismanagement speel je een belangrijke rol in de vertaling van landelijke en internationale ontwikkelingen binnen jouw aandachtsgebied van creatie en circulatie van kennis en informatie. Zo vertaal je onder andere de nationale aanpak van verklaring-nationale-aanpak-digitale-en-open-leermaterialen naar Avans-beleid. Kenniscirculatie en de raakvlakken daarvan met praktijkgericht onderzoek zijn voor jou bekend terrein. Je hebt een afgeronde academische opleiding en relevante werkervaring als senior beleidsadviseur of als informatieprofessional / informatiespecialist in een stevige adviesrol.

Avans biedt onder meer een maandsalaris van minimaal € 4.715,- tot maximaal € 6.064,- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 12 cao hbo), en een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste formatieplek. Solliciteren kan tot uiterlijk 6 februari 2023.

Lees meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *